Spring naar inhoud

Motorroute ’s voor Navigatie op de motor

In dit bericht laat ik zien hoe ik wil gaan navigeren op mijn motor komend seizoen.

Dit is de website waar je de bestanden kunt downloaden voor de Garmin de TomTom en ook voor Osmand.
http://motorroutes.net/provincies/

De GPX bestanden kun je hier downloaden en op de micro-SD van je apparaat zetten. Ik doe dit op een Samsung XCover 3, dit is een waterdichte telefoon die ik alleen gebruik om te navigeren en waar ik een 16 GB Micro-sd kaart in heb voor alle bestanden en kaarten.

Ik gebruik TomTom GO op de telefoon en ik heb via TomTom Mydrive al mijn route's in GPX formaat tot mijn beschikking.

Vandaag de 12 volt aansluiting gemaakt vanaf de accu van de motor via de kabelboom naar de kuip zodat ik de telefoon aan de stroom kan zetten tijdens met navigeren. de telefoon heb ik in een X-mount van Ram mounting te zitten in mijn balhoofd.

De kabel vanaf de accu met een zekering er tussen en op het einde tussen de kuip en het stuur 2 mogelijkheden om te kunnen laden met een sigarettenaansluiting met een USB-aansluiting erin.

ram-mount-balhoofdsteun-smartphone-x-grip-set (2)